16 Ocak 2015 Cuma

Wet n wild ürünleri


RENKLİ KAPATICI








Bir aydır çok yoğun şeyler olduğundan yazmaya vaktim olmamıştı birazda ihmal ettim farkındayım:) Ama bu süre içinde bi çok ürün deneyip inceleme fırsatı buldum. Öncelikle hala haberi olmayan varsa çok şükür ki çeşmeye GRATİS açıldı:) 

Şimdi ilk olarak uzun zamandır almak istediğim renkli kapatıcı hakkında bişeyler söylicem . 4 ürüne sahip kapatıcı paletinin özelliklerini yazıcam. Krem formundaki bu ürün kolay sürülebiliyor ve tabaka halinde görünmüyor yüzünüzdeki çizgilere de dolmuyor. 

Yeşil renk : Eğer morluk veya şarap lekesi dediğimiz koyu kırmızı lekelere sahipseniz makyaj öncesi nemlendirmeden sonra bu yeşil kapatıcıyı parmagınız yardımıyla sorunlu bölgelere uygulayıp üzerine fondoten veya BB cream geçebilirsiniz. Cilt tonunuzu eşitleyip nötr duruma getirdiğinden cilt üzerindeki kusur kapanmış olur . 

Beyaz renk : Makyaj sonrası elmacık kemiğiniz ve T bölgenizi vurgulayıp ışıltı katmak için kullanılan bi üründür. Aynı zamanda daha taze bir görünüm kazanmanızı sağlar.

Sarı renk ve Somon renk : Göz altınızdaki mor görünümü iki ürünü karıştırıp parmagınız yardımıyla uygulayın ve daha sonra göz altı aydınlatıcı ürününüz uygulayın.

Benim çok beğendiğim kullanımı rahat olan bi ürün oldu . Şuan indirimde ve  14. 90 gibi bir fiyatı var isterseniz GRATİS kartına ücretsiz sahip olup extra %10 indirimi olan ürünlerdende faydalanabilirsiniz. 


BRONZER

  Ten makyajı yada daha doğal toprak tonlarında makyaj yapmak istediğinizde kullanabileceğiniz bi ürün.























*Cildinizden birkaç koyu ton bronzer seçin, tüp patlamış gibi görünmek istemiyorsanız :)

*Sarışınlar bal rengi veya pembemsi, medium tonlar gül rengi veya altın ışıltılı, esmerler ise kahve rengiye yakın veya amber sarısı renkleri tercih etmeli.

*Ton olarak pembeler açık tenliler, turuncumsular ise esmer tenliler için uygundur.

*Yuvarlak uçlu dolgun fırça tercih edin, küçük veya kalitesiz fırçalar çamurumsu görüntü orantısız dağılım sağlar.

*Güneş her zaman en yüksek noktalarda tesir eder. Alın, yanaklar, burun ve çene'ye sürün.

*Kontur etkisi için şakak, dış alın ve alt çene kemiklerine sürün.

*Bronzer'ı sürmeden önce çok az bir miktar alın, eğer çok fazla kaçarsa bir pamuk veya pudra ile üzerinden geçin.

*Eğer bronzerı nereye uygulayacağınıza emin değilseniz, güneş gözlüğünüzü takın, ve çerçevenin etrafında kalan bölüme bronzerı uygulayın. Daha sonra çeneye de uygulayın ve gözlüğü çıkarın.



Fiyatı 16.90 TL indirimde ....




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder