4 Şubat 2015 Çarşamba

Sonbahara kadar dolabınıza almanız gerekenler

   2015 mart ayına kadar mutlaka dolabınızda olması gereken parçalar  !!!

   Hala dolabınızda yoksa üzgünüm ama alsanız iyi olur :) 2015 trendleri arasında bu kış gözde olmayan başlayan çan etekler,şapkalar,kolej çorapları ve kısa kazaklar.... Seneye kış ayında herkesle kopyalanmış gibi gezmek istemiyorsanız mart ayına kadar edinmelisiniz....

Çan Etekler

Americanstyle takipçilerinin çok iyi bildiği gibi patlayıp gitmiş durumda bu etekler. Hem yaz hem kışa uygun kullanılabilecek bu eteklerden tavsiye ediyorum.online sitelerde uygun fiyatlara bulabilrsiniz. 


Kısa kazaklar

Bir çok stil sayfasında denk gelen olmuştur illa ki bu kazaklarda kaçırmamanız gereken parçalardan.. Yüksek bel pantalon veya çan eteklerle mükemmel duruyor. 



Aksesuar

Kombin tamamlayıcı hem kolay hemde sizi farklı göstericek şapkalar ve kolej çorapları nihayet geldi artık rahatlıkla giyilebiliyor... İş dışında benimde günlük hayatımda çok kullandığım kolej çorapları hem sizi kadınsı hemde stil sahibi göstermede çok etkili :) 




Üstelik şapkalar da bu sezon kış modasında çok önde ... Salaş bir ense topuzunuzun üzerine takacağınız şapka ile hem maskülen bir şıklık hemde saç kolaycılığına gidebilirsiniz . 

:)




http://yazarkafe.hurriyet.com.tr/









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder