9 Şubat 2015 Pazartesi

CARA DELEVINGNE stili hakkında




  Çok uzun zamandır takibe aldığım ve sonunda evet bu stil bana göre diyip artık aldığım parçaları ona göre seçmeme neden olan bir modeldir kendisi. 
  Son derece rahat bi okadarda feminen giyime sahip bir kadın. Saçları her zaman doğal salaş ekstra bir bakıma yada şekle sokulmamış olup dağınık ama seksi ....
  Giyimide bi o kadar rahat kafasına göre ama asla paçoz değil :) Makyaj olayına gelirsek doğal tonları kullanıyor genelde bronzer ile işini halletmiş gibi. 






























  Belli bi döneme kadar bi çok stili uydurmaya çalışsamda içinde kendimi iyi hissettiğim şeyler her zaman kareli boyfriend gömlekleri yırtık bol kot şortlar postallar ve bol salaş kazaklar oldu. Uzun zamandır bayan bölümüne etek ve elbise hariç girmiyorum bile. Erkek kazakları kadar rahat bişey görmedim hayatımda... :) ilerleyen bölümlerde stil örneklerine dayalı bi yazı  paylaşıcam bunların arasından kendinize yakın olan varsa onu takibe alarak benim gibi dolap yenileme olayına girebilir saçma sapan tarzınız olmayan ürünlere harcama yapmamış olursunuz :)


KİMDİR?

  Cara Delevingne arkadaşı İngiliz model Edie Campbell ve Jourdan Dunn yanında Burberry Güzellik kampanyasının yüzü. Daha önce Mario Testino, tarafından aktör Eddie Redmayne yanında Burberry ilkbahar / yaz 2012 kampanyasının yüzü oldu ve de markanın ilkbahar / yaz 2011 kampanyasında yer aldı. Delevingne H & M Authentic Koleksiyonu (2011), Dominic Jones Mücevher (2012), Blumarine, Zara ve Chanel gibi diğer markalar için reklam kampanyaları yer almıştır. Cara sonbahar "yıldızı yüzü" olarak İngiliz Vogue tarafından tarif edilmiştir. Kış 2012-2013 gösterisi mevsiminde Moschino, Jason Wu, Oscar de la Renta, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney ve Chanel gibi markalar için podyuma çıktı. Delevingne Vogue UK kapaklarını süslemekte , Vogue Kore, iD, Russh, Jalouse ve Style.com 's Bahar 2013'de de yer aldı. O da 2012 Victoria Secret defilesinde bir model olarak podyumda yürüdü. Aynı zamanda Saskia de Brauw Hollanda modeli ile birlikte Chanel'in Resort 2013 kampanyasının yüzü . Delevingne "En Davetli" dalında, "Londra 2010 2011 En Etkili" olarak Evening Standard tarafından seçildi, ve şu anda models.com 's Top 50de 5. sırada yer almaktadır. Aynı zamanda İngiliz Moda Ödülleri 2012 Yılı Modeli Ödülü'nü kazandı.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder