17 Şubat 2015 Salı

senin kızın ÖZGECAN olsaydı şuan ne isterdin!










Bir kadın olarak utanç ve korku içindeyim. Utanıyorum böyle bir ülkede yaşamak zorunda olduğum için , korkuyorum çünkü bu kadar canileşen bu kadar sapkınlaşan bir toplumun içinde yarın başıma ne geliceği belli olmadığı için.

Bu ülkede kadınsanız yaşamanız o kadar zor ki. Rahatça kimseyle arkadaş bile olamazsınız. Birine gülümserken bile 2 kere düşünmek zorundasınızdır. Aman şimdi  kuyruk sallıyorum sanmasın diye.Aranıyo durumuna düşmemek için hep ciddi mesafeli ve soğuk olmak zorundasınız aksi taktirde orospusunuzdur!

Oyun oynamak için mahalleye çıkarsınız ya yaşıtlarınız yada sizden büyükler oyun adı altında oranızı buranızı eller,okula başlarsınız eteğinizi kaldırırlar memenizi ellerler oyun derler,arkadaş grubunuz olur çıkma teklifine hayır dersiniz ertesi gün sizinle orda burda yattığını iddia ederler, işe başlarsınız ofisine gidip onu mutlu etmedin diye işten çıkartılırsın . Yolda yürürsün bin tane iç çekme bin tane laf yersin.

 Annen baban seni bi akrabana emanet eder orda akraban tarafında taciz edilirsin.Sevgilin olur kıskançlık bahanesiyle dayak yersin... Kısacası bir ömrün taciz,kısıtlamalar ve dayaklarla geçer. Yarının garantisi yok bu hayatta bizim için... kocan seni öldürmeyebilir dövmeyebilir hatta aşkından geberebilir ama farketmez yolda yürürken gözü dönmüş başka bir erkek tarafından öldürebilirsin.

hep öldürülebilirsin.

İdam istemeyin diyosunuz ya hani. Sen deden tarafından tecavüze uğrasaydın baban tarafından taciz edilseydin yada senin kızın ÖZGECAN olsaydı şuan ne isterdin!

İdamı şeriatla bağdaştıran ve hani şeriat istemiyodunuz noldu diyen öyle bir cahil kesim varki agızlarından beyinleri akıyor maalesef.Sen kendini çok dindar sanan arkadaşım. Evlisin ve AKP gençlik üyesisin senin ne boklar yediğinide biliyoruz :)

Biz teröre ,çocuk istimarına ve tecavüzcülere İDAM istiyoruz....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder