1 Kasım 2014 Cumartesi

Mutlaka denemelisin: 5 eyeliner hilesi ...


 Güzellik dünyasında, tüm güzellik stilini tek bir eyeliner dokunuşuylamahvetmek kadar korkunç bir durumla kolay kolay karşılaşmazsın. Bir dahaki severe, önerilerimize kulak vererek eyeliner mücadeleni bir adım öteye taşı!
eyeliner nasıl sürülür? işte 6 eyeliner hilesi.

Farla dağıt

Eyelinerının renginde bir farı (ışıltılı veya mat fark etmez) dağıtma fırçana al, ve çarpıcı bir smokey eye etkisi için nazikçe eyelinerını dağıt. Böylece hem dağıtma işlemi daha kolay olacak hem de göz makyajın daha kalıcı olacak!

Isıt

Göz kaleminin ucunu saç kurutma makinanla ısıtarak kaleminin ucunu yumuşat, böylece uygulama çok daha kolay olacak. Kalemini ısının altında çok fazla tutmana da gerek yok. İki üç saniye tutmak kaleminin yumuşaması ve kolay bir uygulama elde etmen için yeterli olacak.

Eyeliner yerine maskaranı kullan

Aceleyle bir yere hazırlanıyorsun ve eyelinerını bulamadın mı? Maskaranı kullan. Endişelenme, yapabilirsin! Maskaranı kirpik çizgine olabildiğince yakın bir şekilde uygula. Eğer zor geliyorsa eyeliner fırçanı kullan ve maskaranı jel eyeliner gibi göz kapaklarının üzerine çek. Ama unutma, maskaranıgözlerinin iç kısmında asla kullanmamalısın!

Dışarıdan başla

Eyelinerını gözlerinin iç kısmından başlayarak çekmekten vazgeçmelisin. Sadece kuyruk oluşturmamalı aynı zaman da eyelinerın gideceği yönün şeklini yaratmalısın. Bu yöntemle, ilk adımda eyelinerının nasıl sonuçlanacağını gözünde canlandırabilirsin: kalın veya çok ince!

Göz kaleminden yardım al

Eğer likit eyeliner zor geliyorsa, önce kalem eyelinerını kullanarak göz kapağının üzerinde taslak oluşturmayı dene. Ardından bu çizginin üzerinden bir de likit eyelinerınla geç. Bu adım hem kalıcılığı arttıracak hem de makyaj temizleme seansını kolaylaştıracak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder