26 Ekim 2014 Pazar

Günlük giyim_14

   
   Topuklulara geçiş yapıyoruz :) Düz çizmelerden sonra hafif topuklularla devam edip yavaş yavaş topukları yükselticem :))
   Yine kapalı ve serin bi gün maalesef ki 3 gün daha sağnak bekliyoruz. :(  Benim çok kalın olmayan kazaklarım var böyle havalarda giydiğim . Resimde çok belli olmuyo ama hafif pırıltıları olan bordo ağırlıklı içinde krem geçişleri de olan bi kazak giydim .Bunu geçen sene DE FACTO dan almıştım.       Önceden de söylemişimdir de factonun kazakları çok kaliteli ve rahat tavsiye ediyorum .:)
Altına kalın ve gizli platformları olan ön kısmı biraz tüylü bu botları giydim. Benim kullandığım hiç bi aksesuar DERİ veya HAYVANSAL ürünlerden elde edilen şeyler değil . Ben çok ciddi bi hayvan hakları savunucusu olduğumdan hatta hayvanları insanlardan daha çok sevdiğimden bu tarz ürünleri çok dikkat ederek alırım. Asla deri kullanmam ve hayvansal hiç bi ürünü hayatıma sokmam. Zaten bilinçli olan herkeste öyle yapar :) Bugünde böyle bi kombin yaptım :) Unutmadan saçlarım yandan sepet örgü modeli :)


,






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder